Fotoalbum

Ons goed opgeleide personeel staat garant voor het professioneel opmeten en monteren. Service en kwaliteit staan dan ook hoog in het vaandel. Een bewijs is wel het lidmaatschap van het CBW, een overkoepelende brancheorganisatie, die u als klant veel voordelen biedt.

Omdat wij trots zijn op ons werk hebben wij voor u hieronder een aantal foto's geselecteerd van onze projecten.

Fotoalbum
Fotoalbum
Fotoalbum

.

Afbeelding

De Perzo pergola zonwering

27 mei 2016

De Perzo pergola zonwering geplaatst, en wat hebben de jongens hun best gedaan! Deze klanten hebben er voor gekozen om het geheel af te sluiten met screens. Zo hebben zij toch een eigen tuin kamer ontworpen.


De Perzo zonwering is zeer geschikt voor grotere oppervlaktes.

 

De oppervlaktes van de pergola zonwering gaan tot 6000 mm breed x 5000mm uitval.

 

De Perzo Pergola+ is er ook met opties zoals met LED & vario volant.


Minimale gevelbelasting door de unieke pergola constructie.

 

Standaard elektrisch bediend d.m.v een Somfy motor inclusief een afstandsbediening.


Verkrijgbaar in verschillende kleuren en keuze uit meer dan 300 doeken RAL naar keuze of één van de 8 stuctuur lakken.

 

Bekijk het fotoalbum »

Opnames RTL 4

4 juni 2016

Nog iets meer dan en week en dan is het zover. Het TV momentje van ‪‎Aanhuiszonwering‬.
Op 4 juni om 16:30 kunt u de uitzending zien waarin Trips & Travel, het programma op RTL4 langs komt bij Aanhuiszonwering. Bent u nu ook zo nieuwsgierig geworden? Dan hebben wij hier alvast een voorproefje voor u. 


https://www.youtube.com/watch?v=-Np0dj7xOIM&feature=youtu.be


Bekijk het fotoalbum »

Rolluiken geplaatst aan de Siciliëboulevard in Rotterdam

20 mei 2016

Het aanschaffen van rolluiken is een goede investering. Ze zijn ideaal vanwege de combinatie van verduistering, zonwering, geluidswering en werken inbraakvertragend. De kwaliteit  is echter zeer belangrijk en de bediening kan elektrisch. Ook geven wij u graag wat tips waaraan u goede rolluiken kunt herkennen.


Uw rolluiken specialist 


Waarom zou u een rolluik bij ons aanschaffen? Als zonweringspecialist in Spijkenisse en omgeving bieden wij eigentijdse rolluiken die veel meer dan beschutting geven tegen ongewenste bezoekers. onze rolluiken verhogen ook uw wooncomfort en voorzien uw woning van extra isolatie, waardoor uw energiekosten aanzienlijk kunnen dalen.


Voordelen rolluiken 


Zorgt voor beveiliging van uw woning
geeft isolatie tegen de kou in de winter
In de zomer houd je met rolluiken de warmte buiten
Elektrische bediening is mogelijk

  Bekijk het fotoalbum »

  Perzo + pergola zonwering (bekent van RTL4) geplaatst in Rozenburg

  25 maart 2016

   Geplaatst in Rozenburg gemeente Rotterdam de Perzo + (bekent van RTL4) pergola zonwering (bekend van TV) Perzo + zonwering is aan één kant bevestig aan de muur en aan de andere rust de ligger op een staander.

  Op de foto’s is goed te zien dat het een beetje regent maar dat is geen probleem.De Perzo pergola zonwering is leverbaar met of zonder rits systeem en met liggers onder het doek. De pergola zonwering wordt aan een zijde aan de muur wordt bevestigd, het doek wordt aan de zijkanten ondersteund door geleiders en de geleiders worden aan uiteinde ondersteund door staanders.

  Komt u gerust een keer een kijkje nemen in onze 400m² grote showroom op de Ir H de Grootweg 8 te Spijkenisse Nissewaard. T. 0181-646783

  Bekijk het fotoalbum »

  Rolluiken geplaatst in Vlaardingen

  18 februari 2015

  In Vlaardingen hebben we op een galerij 4 rolluiken naast elkaar geplaatst. 

  www.aanhuiszonwering.nl Aanhuiszonwering Spijkenisse Nissewaard, showroom adres Ir H de Grootweg 8, 3201 AB te Spijkenisse Nissewaard. T.0181646783

  rolluiken*screens*zonneschermen*buitenzonwering*binnenzonwering*terrasoverkappingen*verandas

  Bekijk het fotoalbum »

  Perzo pergola zonwering

  30 maart 2015

  De Perzo Zip pergola zonwering geplaatst in Voorhout

  De Perzo pergola zonwering is 5600 mm breed x 4000 mm uitval, wordt aangestuurd door een Somfy motor en wordt bediend d.m.v. een afstandsbediening en Ipad en Iphone

  Geplaatst door www.aanhuiszonwering.nl uit Spijkenisse Nissewaard, showroom adres Ir H de Grootweg 8 te Spijkenisse Nissewaard. T.0181646783

  Bekijk het fotoalbum »

  Veranda geplaatst in Rhoon

  10 augustus 2014

  Voor een klant in Rhoon hebben wij in samenwerking met Arkenbout Buitenprojecten een veranda geplaatst. Deze veranda met glas is afgewerkt met een klassieke goot en schoren. Weer een mooi voorbeeld van een goede samenwerking tussen Aanhuiszonwering en Arkenbout Buitenprojecten.

  Een veranda is erg functioneel en flexibel. Tuinmeubelen blijven goed beschermd en een veranda is aan te passen aan elk model woning. Door gebruik te maken van de juiste dakbedekking blijft het lekker koel onder de veranda en blijft de kamer zo licht als u wens. U heeft keuze uit glas, polycarbonaat of doek als verandadak. 

  Kom gerust een keer een kijkje nemen in onze 400m2 grote zonweringschowroom aan de Ir H de Grootweg 8 te Spijkenisse Nissewaard. T.0181646783

  Bekijk het fotoalbum »

  Perzo zonwering Abbenbroek Zuid-Holland

  13 juli 2014

  In Abbenbroek Zuid-Holland hebben wij een Perzo pergola zonwering gemonteerd. Plaatsing van een normale zonwering was is in dit geval niet mogelijk. Een normale knikarmscherm zou te zwaar zijn geweest voor de de gevel. Door de constructie is de Perzo pergola zonwering de ideale zonwering wanneer de muur een normale zonwering niet kan dragen.

  Wanneer de muur een normale zonnescherm niet kan dragen, dan is het toch mogelijk om een zonnescherm te plaatsen. Een pergola zonwering systeem wordt ondersteund door twee staanders waardoor er toch een groot oppervlakte bereikt kan worden.

  De Perzo pergola of serre zonwering kunt u zelf, zonder meerprijs naar wens samenstellen door zelf de kleur van het aluminium frame en doek te bepalen! Voor het frame kunt u kiezen uit alle Ral-kleuren en 7 structuur lakken en voor het doekt kunt u kiezen uit een ruime collectie doeken. 

  Kom dan gerust eens langs in onze 400m2 grote zonwering showroom op de Ir H de Grootweg 8 te Spijkenisse Nissewaard.  

  Bekijk het fotoalbum »

  Binnenzonwering Rotterdam

  2 juli 2007

  Voor een klant in Rotterdam hebben wij zilverkleurige aluminium lamellen binnenzonwering gemonteerd. Door gebruikt te maken van zilverkleurige geborstelde lamellen misstaat de ouderwetse lamel zeker niet in super strak modern interieur.

  Ik wil schaduw zonwering is een officieel insperation dealer van het merk Luxaflex. Bij ons in de showroom op de Ir H de Grootweg 8 te Spijkenisse Nissewaard staan alle binnenzonwering producten overzichtelijk opgesteld. Kom gerust een keer een kijkje nemen!

  Produten 

  Jaloezieën, vouwgordijnen, lamellen, twistgordijnen, gordijnen, duette shades, plisségordijnen, rolgordijnen, rolhorren, inzethorren, inzetrolhorren, plissé hordeuren en rol hordeuren.

  Verzorgingsgebied

  Spijkenisse, Hoogvliet-Rotterdam, Heenvliet, Geervliet, Abbenbroek, Westland, Rotterdam, Hellevoetsluis, Brielle, Oostvoorne, Rockanje en Zuidland. 

  Bekijk het fotoalbum »

  Vouwdak zonwering

  14 augustus 2013

  In Delft hebben wij een vouwdak zonwering geplaatst. Dit systeem is ideaal voor de consument die meer verwacht dan alleen de zon weren. De Med country is uitgevoerd met zware geïmpregneerde balken, opvouwbare zeildoek en een hemelwaterafvoer.

  Vouwdaken zijn ideaal voor de horeca of voor de consument die iets meer verwacht. De verschillende modellen bieden veel mogelijkheden voor het overdekken van grote oppervlaktes. De vouwdaken zijn verkrijgbaar is 13 verschillende modellen en zowel een houten als in een aluminium uitvoering. 

  Opties vouwdak: Verlichting, verwarming, of muziek elementen.

  Onze kwaliteit mag gezien worden! U bent van harte welkom in onze 400m2 grote showroom op de Ir H d Grootweg 8 te Spijkenisse Nissewaard om onze kwaliteit van dichtbij te bekijken.

  Bent u opzoek naar zonwering, terrasschermen, uitvalschermen, screens, rolluiken, markiezen, parasols, gordijnen, horen en nog veel meer! Dan bent u bij ons op juiste adres!

  Bekijk het fotoalbum »

  Windvaste screen onder een veranda in Spijkenisse

  7 juli 2014

  Een veranda inclusief windvaste screens geplaatst in Spijkenisse. De veranda en de screens zijn in de kleur RAL 9010 en het screen doek is van Swela kleur 70811. De veranda is uitgevoerd met polycarbonaat platen. 

  Ik wil schaduw is Uw leverancier voor veranda's, screens, rolluiken, zonwering, veranda's, binnen- en buitenzonwering, horren en nog veel meer! Kom gerust eens langs in onze 400m2 grote showroom aan de Ir H de Grootweg 8 te Spijkenisse Nissewaard.  T.0181646783

  Verzorgingsgebeid:

  Spijkenisse, Hoogvliet, Rotterdam, Bernisse, Rockanje, Oostvoorne, Heenvliet, Geervliet, Zuidland, Brielle, Hellevoetsluis, Zuid-holland, Voorne Putten. 

  Bekijk het fotoalbum »

  Markies geplaatst in Spijkenisse

  24 juni 2014

  In Spijkenisse hebben wij een aluminium markies inclusief kunststof omkapping geplaatst. Bent u op zoek naar een markies en heeft u geen zin om de paar jaar de heleboel te schilderen dan hebben wij de oplossing! Op de foto's ziet u een aluminium markies met een kunststof omkapping, dus nagenoeg onderhoudsvrij!

  Wilt u toch liever een grenenhouten markies of een hardhouten markies, ook dan kunt u bij ons terecht.

  Aanhuiszonwering is Uw leverancier voor zonneschermen, rolluiken, markiezen, binnenzonwering, horren, terrasoverkappingen, veranda's en veel meer! Komt u gerust eens langs in onze 400m2 grote zonweringshowroom op Ir H de Grootweg 8 te Spijkenisse Nissewaard. 

  Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op T.0181-646783 of info@ikwilschaduw.nl

  Verzorgingsgebeid

  Spijkenisse, Hoogvliet, Rotterdam, Bernisse, Rockanje, Oostvoorne, Heenvliet, Geervliet, Zuidland, Brielle, Hellevoetsluis, Zuid-holland, Voorne Putten, Schiedam en Vlaardingen.

  Bekijk het fotoalbum »

  Knikarmzonnescherm incl. verlengde muursteunen

  12 mei 2014

  Voor een klant in Spijkenisse hebben wij een Toskana zonnescherm inclusief muursteunen gemonteerd. Het gaat hier om een Swela Susnvast zonneschermdoek, kleur 31508 met roomwitte behuizing en somfy RTS motor inclusief afstandsbediening. 

  Een knikarm scherm is een uitstekende zonwering-systeem voor terrassen waar een vrije doorloop gewenst is. Met een knikarmscherm heeft u een zonnescherm waarmee u een oplossing creëert om lekker in de schaduw te zitten.

  Komt u gerust een keer langs in onze 400m2 grote zonweringshowroom op de Ir H de Grootweg 8 te Spijkenisse Nissewaard.  T.0181646783

  Verzorgingsgebied

  Spijkenisse, Hoogvliet-Rotterdam, Hellevoetsluis, Heenvliet, Geervliet, Oostvoorne, Rockanje, Zuidland, Rotterdam, Abbenbroek, Westland. 

  Bekijk het fotoalbum »

  Verbouwing showroom in Spijkenisse

  21 januari 2014

  In januari zijn wij gestart met de verbouwing van onze nieuwe zonwering en tuin showroom. Aanhuiszonwering Spijkenisse werkt samen met Arkenbout buitenprojecten. Na maanden hard werken is op 28 maart de showroom geopend. In onze 400m2 grote showroom staan alle producten overzichtelijk opgesteld. U bent natuurlijk van harte welkom! 

  Aanhuiszonwering is Uw leverancier voor zonwering, rolluiken, veranda,s, markiezen, binnenzonwering, horren, screens en terrasoverkappingen

  Verzorgingsgebied

  Spijkenisse, Hoogvliet, Rotterdam, Bernisse, Rockanje, Oostvoorne, Heenvliet, Geervliet, Zuidland, Brielle, Vlaardingen, Westland, Zuid-Holland heel Voorne-putten.

  Levranciers

  Luxaflex, Velux, Betalux markiezen, PBS, Allround, Somfy

  Bekijk het fotoalbum »

  Zonwering Rotterdam

  8 oktober 2013

  In Rotterdam hebben wij in de Zanglijsterstraat een Toskana cassette zonnescherm geplaatst. De cassette en het doek is geheel uitgevoerd naar de wensen van de VVE. Het zonnescherm is in de kleur ral 7008, en doek is van het merk Dickson kleur 6688. De montage is inclusief speciale plafondmontage beugels.

  Bent u ook opzoek naar een zonnescherm neemt u dan gerust contact met ons op via T.0181-646783 of info@ikwilschaduw.nl

  Bekijk het fotoalbum »

  Uitvalschermen geplaatst in Heenvliet

  1 augustus 2013

  Bij een klant in Heenvliet hebben we meerdere uitvalschermen geplaatst.Uitvalschermen zijn bijzonder geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is. Het zijn relatief eenvoudige, maar zeer effectieve schermen. Een uitvalscherm houdt niet alleen de warmte effectief buiten maar is bovendien een fraaie toevoeging aan uw woning

  Uitvalschermen zijn vrijwel overal eenvoudig aan te brengen. Voor uitvalschermen zijn verschillende typen armen beschikbaar, zoals vaste en windvaste. Schermen met windvaste armen bieden uitstekende zonwering aan de kust of op grote hoogte.

  Bent u ook opzoek naar een uitvalscherm neemt u dan gerust contact met ons op via T. 0181-646783

  Bekijk het fotoalbum »

  Rolluiken met een ronde bak

  3 juli 2006

  We hebben bij een klant een rolluik met ronde bak en de geleiders in de kleur antraciet grijs en het panster in kleur naturel (zilver) geplaatst. Aanhuiszonwering werkt alleen met de motoren van het merk Somfy. De rolluiken op foto zijn voorzien met Somfy Oximo motoren. Deze motoren doen uw rolluik niet alleen open en dicht, maar heeft ook o.a. een obstakel detectie, vaste vries en een optil beveiliging zowel in de op als de neer richting en dit alles met een automatische eindpunt controle maakt uw rolluik ideaal voor uw huis.

  Bekijk het fotoalbum »

  Windvaste screens geplaatst in Spijkenisse

  4 maart 2013

  Zeer mooie winddvaste screens in de kleur antraciet grijs Ral 7016, geplaatst in Spijkenisse Nissewaard. Wij hebben de screens zo afgesteld voor de klant dat ze automatisch stoppen boven de logo's van het bedrijf door een eenvoudige druk op de afstandsbediening. 

  Voor uw bedrijf ook een goede oplossing? Neemt u dan contact met ons op. T. 0181-646783 

  Bekijk het fotoalbum »

  Veranda

  5 maart 2013

  Bij zorginstelling de Zuidwester in Spijkenisse hebben wij in samenwerking met Arkenbout buitenprojecten een overkapping van maar liefst 50 m2 geplaatst.  

  Bekijk het fotoalbum »

  Veranda met glas in Hellevoetsluis

  7 maart 2005 Veranda met glas, verlichting en serre zonwering geplaatst in Hellevoetsluis.  Bekijk het fotoalbum »

  15 screens op 1 afstandsbediening

  2 juli 2012

  Screens geplaatst op een erker in Spijkenisse. Door de rits geleiding is de screen bestand tegen hogere windkrachten.De windvaste screens worden d.m.v van een afstandsbediening bediend.

  Aanhuis zonwering Uw leverancier voor zonneschermen, rolluiken, markiezen, binnenzonwering, horren, terrasoverkappingen, veranda's, windvaste screens, serrezonweringen en veel meer!

  Wilt u meer informatie 

  T. 0181646783 of info@ikwilschaduw.nl

  Verzorgingsgebeid: Spijkenisse, Hoogvliet, Rotterdam, Bernisse, Rockanje, Oostvoorne, Heenvliet, Geervliet, Zuidland, Brielle, Hellevoetsluis, Zuid-holland, Voorne Putten, Schiedam, Vlaardingen

  Bekijk het fotoalbum »

  Veranda Spijkenisse

  10 juli 2013

  Veranda, Tuinkamer Spijkenisse 

  Door een unieke samenwerking kunt ook bij ons terecht voor een complete tuinkamers. Aanhuiszonwering werkt sinds hele lange tijd samen met Arkenbout buitenprojecten. Onder de naam Tuin&veranda plaatsen wij veranda's en complete tuinkamers.

  Ikwilschaduw Uw leverancier voor zonneschermen, rolluiken, markiezen, binnenzonwering, horren, terrasoverkappingen, veranda's, screens en veel meer!

  Wilt u meer informatie 

  T.0181-646783 of info@ikwilschaduw.nl

  Verzorgingsgebeid: Spijkenisse, Hoogvliet, Rotterdam, Bernisse, Rockanje, Oostvoorne, Heenvliet, Geervliet, Zuidland, Brielle, Hellevoetsluis, Zuid-holland, Voorne Putten, Schiedam, Vlaardingen

  Bekijk het fotoalbum »

  Zonnescherm gemonteerd in Spijkenisse

  8 april 2013

  Zonnescherm Toskana Super mooi cassette zonnescherm.  

  Bekijk het fotoalbum »

  Windvaste screens en rolluiken Rhoon Rotterdam

  1 april 2013

  Windvaste screens en rolluiken gemonteerd in Rhoon Rotterdam. Screens voor de woonkamer en rolluiken voor de slaapkamers. Alles voorzien van Somfy motoren en afstandsbediening

  Bekijk het fotoalbum »

  Cabriolet overkapping geplaatst in Spijkenisse

  11 juli 2011

  Cabriolet overkapping geplaatst in Spijkenisse Nissewaard. Het vouwdak van Aanhuis zonwering is ideaal geschikt voor de Horeca ondernemer en voor de consument die net iets meer verwacht van een overkapping. Bij mooi weer schuift het dak open en bij regen, koude of extreme warmte kan het vouwdak gewoon weer dicht. Het vouwdak wordt niet voor niks het 4 seizoenen product genoemd.  

  Met een vouwdak van Aanhuis zonwering kunt u het gehele jaar genieten van tuin en terras. Zon, wind, regen het maakt niet uit zo is b.v de hemelwaterafvoer is volledig geïntegreerd in staanders. 

    

   

  Bekijk het fotoalbum »

  Markies Dakpark Rotterdam

  18 oktober 2010

   Markies elektrische bediend met opdruk in opdrachte geplaatst voor de gemeente Rotterdam

  Bekijk het fotoalbum »

  Markiezen Rockanje

  4 oktober 2010

  Markiezen geplaatst in Rockanje. Markiezen met kunststof omkapping niet van echt oud te onderscheiden. voordelen kunststof omkapping is onderhoudsarm vrij het gaat veel langer mee dan een houten omkapping

  Bekijk het fotoalbum »

  Windvaste screens met doorkijkvenster Hellevoetsluis

  8 juni 2011

  Geplaatst in Hellevoetsluis rolluiken met ronde kap en windavaste screens met doorkijkvenster ideaal voor onder de veranda. De rolluiken zijn uitgevoerd met Somfy motor en kunnen op afstand worden bediend. De screens kunnen afzonderlijk met 1 afstandsbediening  worden bediend.

  Bent ook op zoek naar binnen of buiten zonwering in Hellevoetsluis of omgeving dan bent u bij ons op juiste adres. Ik wil schaduw Uw leverancier voor screens, rolluiken, terrasoverkappingen, veranda's, horren, binnenzonwering en buitenzonwering. Voor Hellevoetsluis Zuid-Holland.

  Kom gerust eens langs in onze 400m2 grote zonwering showroom, te Spijkenisse Nissewaard. Ir H de Grootweg 8 in Spijkenisse. 

   

  Bekijk het fotoalbum »

  Rolluiken Spijkenisse

  1 mei 2013

  Rolluiken geplaatst in Spijkenisse inclusief Somfy RTS motoren bedienbaar met een afstandsbediening. Het rolluik is uitgevoerd met Somfy Oximo RTS motor met een anti optil functie en een obstakeldectie dit beschermt het rolluik tegen het vast lopen op deuren en ramen. De Somfy motor heeft ook een vorstbeveiliging deze voorkomt beschadigingen aan het rolluik en of aan motor bij bevriezing van het pantser.

  Ik wil schaduw Uw leverancier voor rolluiken, terrasoverkappingen, horren, binnen en buitenzonwering, markiezen, screens en veel meer

  Showroomadres: Ir H de Grootweg 8 te Spijkenisse Nissewaard. T.0181-646783 of info@ikwilschaduw.nl

  Bekijk het fotoalbum »