Binnenzonwering

Binnenzonwering is een product dat onderdeel uitmaakt van uw interieur. Met binnenzonwering regelt u de lichtinval in uw huis en geeft u uw interieur een eigen specifieke sfeer en stijl. Daarom komen wij graag geheel vrijblijvend bij u langs met de stalen, zodat u op uw gemak en in uw eigen omgeving een goede keuze kunt maken over wat voor type binnenzonwering u wilt en in welke kleur. 

Met elektrische binnenzonwering en raamdecoratie voorzien van Somfy aandrijving, bedient u via een draadloze wandschakelaar, afstandsbediening of geheel automatisch. Dit verhoogt uw wooncomfort binnen aanmerkelijk. Ervaar het gemak en de luxe om, zonder uw stoel uit te hoeven, elke zonwering afzonderlijk of in een groep omhoog of omlaag te sturen met slechts 1 druk op de knop.

Er zijn verschillende type binnenzonwering : jaloezieën, plisségordijnen, rolgordijnen en prestige rolgordijnen.

Afbeelding
 
 
 

Jaloezie├źn

Jaloezieën zijn er in vele soorten en maten. De warme en luxueuze uitstraling van houten jaloezieën met stoffen ladderbanden of het gestileerde design van aluminium. Strakke witte jaloezieën of een felle kleur als eyecatcher in uw interieur. 

Lees verder »
 
 
 

Pliss├ęgordijnen

Plisségordijnen zorgen voor privacy en regelen het licht in de ruimte. Daarnaast is deze raamdecoratie ook een belangrijke sfeermaker voor in huis. Met de keuze voor het ophangsysteem bepaalt u zelf hoeveel licht u binnenlaat. Plisségordijnen kenmerken...

Lees verder »
 
 
 

Prestige rolgordijnen

Het prestige rolgordijn is een relatief nieuw product en is een van de populairdere soorten raambekleding van dit moment. Het systeem bestaat uit een dubbele laag rolgordijndoek die horizontaal gestreept is. De ene streep transparant en de andere dicht. De lagen...

Lees verder »
 
 
 

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn geschikt voor verschillende ruimtes in uw woning. Een verduisterende rolgordijn voor slaapkamers en rolgordijnen met een transparante stof is weer geschikt voor de woonkamer of keuken. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, kwaliteiten en transparantie's. 

Lees verder »