Knikarmschermen

Een knikarmscherm is een uitstekend zonwering-systeem voor terrassen waar een vrije doorloop gewenst is. Met een knikarmscherm heeft u een zonnescherm waarmee u een oplossing creëert om lekker in de schaduw te zitten. De sterke constructie maakt het mogelijk om grote terrassen van schaduw te voorzien, terwijl onder het scherm alle ruimte beschikbaar blijft. Het brede programma knikarmschermen van Aanhuis zonwering Spijkenisse Nissewaard biedt u vele mogelijkheden voor zowel woningen, bedrijven en winkels.

 

In diverse uitvoeringen en kleuren zorgt het voor een verlengstuk van uw woning, bovendien houdt het hinderlijk zonlicht buiten huis. U kunt sfeervol genieten op uw terras. Voor de bediening van knikarmschermen heeft u de keuze uit manuele stangbediening of elektrische bediening. Geautomatiseerde besturingssystemen worden steeds meer toegepast en staan garant voor een optimale gebruiksvriendelijkheid en veiligheid.

Waarom Aanhuiszonwering?

  • We zijn sterk in maatwerk.
  • We hebben ons als doel gesteld om samen met klanten een kwalitatief en langdurige relatie op te bouwen.
  • Ik wil schaduw is als enige in de regio CBW-erkend, een overkoepelende brancheorganisatie die klanten veel voordelen biedt.
  • We werken nauw samen met de beste en meest betrouwbare fabrikanten.
Maak nu een afspraak »